Remélem, hogy még sokat süthetek Nekik.
Ami biztos, hogy igyekszem mindig a legjobb minőségű alapanyagokat felhasználni.
Rum és pálinka (nem aroma) Bourbon vanilia, Szamos marcipán, vaj és nem margarin, tejszín és Holland kakaópor.
English:
I hope that I'll bake a lot, to them in the future yet.
I am sure, if I used the best quality ingredients. I used: rum and brandy but didn't use aromas. I put into the cakes an original vanilla and Hungary marzipan, some butter because I don't prefer the margarine. I always add in the best quality creme and Dutch cocoa powder.
Black forest cake/ Fekete erdő torta
Puncstorta/Punch cake:

Minyon/ mignon:
Házassági évfordulóra/ To marriage jubilee:
Lekvár/ Jam:

Holland csokitorta/ Dutch chocolate cake:
Feketeerdő /"Black forest" cake
Sziasztok!
VálaszTörlésA házassági évfordulónkra kaptuk Zsuzsától ezt a gyönyörűséget és a szépségét csak a finom íze múlta felül.
Köszönjük Zsuzsa, további sok örömet a sütésben:
ERa