Akik néha idetévednek:

2010. október 28., csütörtök

Barátaimnak, ismerőseimnek készült sütemények/ I made these cakes for my friends.

Ezeket az édességeket kedves ismerőseimnek készítettem el nagy szeretettel.



Remélem, hogy még sokat süthetek Nekik.

Ami biztos, hogy igyekszem mindig a legjobb minőségű alapanyagokat felhasználni.
Rum és pálinka (nem aroma) Bourbon vanilia, Szamos marcipán, vaj és nem margarin, tejszín és Holland kakaópor.


English:

I hope that I'll bake a lot, to them in the future yet.

I am sure, if I used the best quality ingredients. I used: rum and brandy but didn't use aromas. I put into the cakes an original vanilla and Hungary marzipan, some butter because I don't prefer the margarine. I always add in the best quality creme and Dutch cocoa powder.



Black forest cake/ Fekete erdő torta





Puncstorta/Punch cake:





Minyon/ mignon:





Házassági évfordulóra/ To marriage jubilee:




Lekvár/ Jam:




Holland csokitorta/ Dutch chocolate cake:




Feketeerdő /"Black forest" cake


1 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    A házassági évfordulónkra kaptuk Zsuzsától ezt a gyönyörűséget és a szépségét csak a finom íze múlta felül.
    Köszönjük Zsuzsa, további sok örömet a sütésben:
    ERa

    VálaszTörlés

Saját fotó
Budapest, Hungary
I share some recipe it with those who like to make cakes. (Megosztok néhány receptet azokkal akik szívesen készítenek süteményeket.)