Mézgrillázs bonbon
Hozzávalók:
10 dkg cukrozott gyümölcs
10 dkg cukrozott narancshéj
12 dkg kristálycukor
6 dkg pisztácia
12 dkg méz
6 dkg mandula
12 dkg mogyoró
Csoki a mártáshoz
A mandulát, mogyorót és a pisztáciát megpörköljük, lehéjazzuk, majd minden adag felét ledaráljuk, a másik felét pedig durvára vágjuk. A kandírozott cseresznyét negyedekre vágjuk, a narancshéjat ledaráljuk. Ezek után a mézet felforraljuk, hozzáadjuk a cukrot, majd a gyümölcsöket és átfőzzük. Majd beletesszük a pisztáciát, a mandulát és a mogyorót, elkeverjük. Kikenünk egy fémtálat olajjal, ráhelyezünk 4 fadarabot amit szintén beolajozunk és keretet készítünk belőlük. Ebbe a keretbe öntjük a masszázs, és egyenletesen eloszlatjuk, majd hagyjuk kihűlni. Betesszük a sokkolóba, majd kockákra szeljük és bemártjuk csokiba, kivéve a tetejét.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése